Amanda Vikström PRAO-elev hos FRJ
25.9.2020 10:44 Nyheter / FRJ

Sursik eleven och EIK:aren Amanda Vikström på PRAO.

Amanda Vikström som går i årskurs 9 i Sursik gjorde sin praktik hos Fotbollsregionen Jakobstad. Till vardags representerar Amanda EIK. Hon har under säsongen spelat med Damlaget i division 2 och även med 2005 födda pojkar. Eftersom fotbollsintresset är stort lämpade sig denna arbetsplats. bra för Amanda.

- "Veckan har varit rolig och lärorik. Orsaken till att jag sökte PRAO-plats hos FRJ var att jag ville få reda på hur arbetet går till i en fotbollsförening. Och samtidigt ta reda på om detta är något jag kunde tänka mig att jobba med i framtiden."

Till Amandas upgifter, under veckan, har hört bl.a. att skapa ett kartotek för Taktiska videor. Detta kartotek är tänkt att vara ett hjälpmedel för tränare som tillhör en FRJ-förening samt under tränarutbildningarna i regionen.
Andra uppgifter har varit att färdigställa mappar för olika åldersgrupper inom FF Jaro, de sk. JTP-mapparna (Juniortränarens pärm).
Att jobba i en fotbollsförening innebär olika, ibland udda uppgifter, och städning av bollskåp i Tellus har varit en sådan. Har inte så mycket med fotboll att göra men är ändå viktigt.

FRJ och FF Jaro Junior riktar ett stort TACK till Amanda för hennes hjälp och vilja att lära sig under veckan.


   
FRJ
«  Mars   »
Ti Ons To Fre
 
 
 Skolning - Koulutus
 
 Föreningsbesök - Seurakäynnit
 
 Händelser - Tapahtumat
 
 Matcher / Ottelut
 
 Semester
Kategorier