FTC, FirstTouchCamp 13-16.7 i Kronoby
18.6.2020 17:29 Nyheter / FRJ

FTC, FirstTouchCamp 13-16.7 på Konstgräsplanen i Kronoby.

FTC, FirstTouchCamp 13-16.7 på Konstgräsplanen i Kronoby.

13-16.7 ordnar FRJ (Fotbollsregionen Jakobstad) FTC i Kronoby i samarbete med HBK. Tema på lägret är fotbollsspelarens första beröring som i dagens fotboll har stor betydelse. När, Var, Hur och Varför är frågor vi tillsammans söker svar på med olika drill-, spel-, och avslutningsövningar. Lägret är ämnat för flickor och pojkar i åldrarna 10 till 15 år.

Ansvarig ledare för lägret är Regionutvecklingschef Calle Löf och som hjälpledare finns FF Jaros Talangtränare och JBK:s tränare Jimmy Wargh som har UEFA Pro utbildning samt Emil Öhberg som i många år vaktat FF Jaros mål och är känd för att vara duktig i spelet med fötterna. Axel Vidjeskog kommer också att leda en grupp. Axel är anfallare i FF Jaro men fått sin fotbollsfostran i Terjärv, i TUS. Han har också landskamper på sin meritlista. Som fjärde ledare är Marcel Wargh som denna säsong inleder sitt första år som spelare i FF Jaros representationslag. Marcel är en mittfältare som genom ihärdig träning på egen tid lyckats förbättra sina tekniska färdigheter, bl.a. sin första beröring.

Coachingspråket är svenska men ledarna talar även finska och engelska.

Lägrets pris är 70€ för spelare tillhörande en FRJ förening och 90€ för övriga deltagare. Deltagaren bör ha egen försäkring som täcker idrottsskador.

Bindande anmälan via denna länk: https://junior.ffjaro.fi/joukkueet/7851/lomake/182...

Deltagaravgiften returneras om man avbokar senast 7 dagar före lägret. De 40 första får plats och sista anmälningsdagen är 9.7.

Dagarna ser ut på följande sätt (må-to):

Samling 9.45

Praktik 10.00

Paus 10.50

Praktik 11.10

Paus 12.00

Praktik 12.05 - eget mellanmål

Dagen avslutas 13.00

VÄLKOMMEN!


   
FRJ
«  Mars   »
Ti Ons To Fre
 
 
 Skolning - Koulutus
 
 Föreningsbesök - Seurakäynnit
 
 Händelser - Tapahtumat
 
 Matcher / Ottelut
 
 Semester
Kategorier